LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

Murerane


Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og har eksistert siden 2002. Vi følger laget gjennom tykt og  tynt og har ingenting i mot en fergetur eller to for å se Ørskog spiller ball rundt om på Sunnmøre. Murerane.com ble startet i 2003 og har gått gjennom flere revitaliserings-runder før vi endte opp på nåværende plattform og design. Vi er alltid på jakt etter nye skribenter så om dette kunne være noe for deg, ikke nøl med å send oss en beskjed gjennom kontakt-skjemaet
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013