LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

Oppgradering

Samtidig som Ørskog IL jobber med å gjøre seg klare til en ny sesong, gjør vi i murerane.com oss også klare til å ta fatt på et nytt spennende fotball-år!

De siste årene har vi brukt Joomla som CMS plattform til å drifte siden og det kommer til også til å gjøre fremover. Vi har akkurat oppgradert til versjon 2.5 og benyttet med det også anledningen til å endre litt på designet til murerane.com . Siden det tar en del tid å få dette helt ferdigstilt, vil det dukke opp et par små endringer på siden i den nærmeste uken. Vi håper dette ikke vil forårsake for mye problemer. Om det er noe du savner eller kunne tenkt deg å se på murerane.com, skriv gjerne en kommentar under denne artikkelen.

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013