LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

Robert Sjøholt ny hovedtrener!

Trenerkabalen til Ørskog`s herrelag er løst.

 

Murerane kan gledelig melde at Robert Sjøholt har tatt på seg hovedtrenerjobben. Med seg får han Andreas Søholt som assistent. Begge blir spillende trenere. Robert trente Ørskog i 08 og 09 sesongen og spillergruppa er veldig fornøgd med at Robert har tatt ansvaret.  Oppmann iår blir igjen Øystein Nybø, assistert av Andreas Søholt her også. Øystein er en veldig flink og erfaren oppmann som tar nok en sesong. Meget bra!

Ørskog er for tiden inne i ett generasjonsskifte og har mistet noen viktige spillere som har flyttet ut av bygda. Men flere gamle travere har signalisert at de blir med iår og vi har fått opp noen lovende guttespillere!  Mer om stallen kommer senere

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013