LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

Aksla-kampen avlyst.

Treneren til Aksla har gitt beskjed om at de har trekt laget sitt til den kommende sesongen, og derfor vil det da ikke bli noen treningskamp mot dem kommende Mandag. Noe overraskende må man si, for det man vet til nå så har de en stor spillerstall å stille med, men sånn er det bare. Det vil bli vanlig trening Mandag istedenfor, klokken 19:30. Det vil bli jobbet for å ordne en ny treningskamp som en erstatning for denne avlyste kampen.

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013