LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

Sturla Dalhaug signerer for Ørskog!

Under en stor pressekonferanse på Ørskogbanken stadion i kveld ble Sturla Dalhaug presentert som ny Ørskogspiller. Overgangssum, evt.sign on fee og lønn er foreløpig ukjent. Dalhaug gir uttrykk for at han er meget motivert for å ofre seg for den blå drakta. På mange måter er dette en barndomsdrøm som har gått i oppfyllelse sier han i en kort kommentar til Murerane. Murerane gleder seg til å få se mer av den rutinerte stopperkjempen og ser frem til mange herlige øyeblikk i sesongen som kommer!       

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013