LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

Ørskog kåret til årets fotballkommune på Sunnmøre.

På fotballgallaen i Ålesund fredag kveld ble det kunngjort at Ørskog er årets fotballkommune på Sunnmøre! Engasjementet til alle tilknyttet til Ørskog IL i tillegg til Idrettshallen, kunstgress-bana og ballbingene skal ha mye av æren i følge SFK.

 

Styret i SFK sin begrunnelse for tildelingen:

Ørskog årets fotballkommune
Fra å være en av kommunene med få og lite tidsriktige anlegg har Ørskog i løpet av kort tid løftet seg helt opp i tetsjiktet i kretsen vår. Ny idrettshall og flott kunstgressbane i tillegg til ballbinger gjør at Ørskog har de beste muligheter til å rekruttere enda flere jenter og gutter, samt beholde de lengre. Og allerede etter kort tid har kommunen fått resultater - i dag er nesten halvparten av alle gutter og jenter mellom seks og 19 år som bor i Ørskog aktive innen fotballen.

Vi har mange ressurspersoner i Ørskog som har sin del av æren for denne prisen. Dette er en pris som vi gleder oss over, og som vi tar med oss videre i abeidet for å gjøre vilkårene for fotballen i Ørskog enda bedre!

Godt jobba, og gratulerer til alle involverte !

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013