LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

HaNo neste.

I morgen Onsdag kl 19.00 tar vårt unge og flotte A-lag imot HaNo på Ørskogbanken Stadion for den andre treningskampen så langt. Det har blitt sagt at HaNo har fått igjen mange solide spillere fra jobb/studie, så dette blir en god oppgave å bryne seg på. Når det er sagt, spiller vi opp mot vårt beste, som det ble vist mot Vigra forrige treningskamp, så skal det neimen ikke vær lett og være HaNo spiller i morgen heller.

Mye positivt ble vist forrige kamp, og vi håper å utvikle oss både på den tekniske og taktiske biten i de forekommende kampene. Gledelig var det også at mange av ungguttene på laget fikk sin debut, og vil bare fortsette å sprudle i den flotte blå drakta. Så med andre ord, klokken 19.00 i morgen vet man hvor man skal oppholde seg for god fotballunderholdning!

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013