LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

Første treningskamp !

Mandag førstkommende klokken 18.30 tar Ørskog imot Vigra for den første treningskampen for A-laget denne sesongen. Det vil bli en kamp der alle involverte får spilleminutter, der resultatet i og for seg ikke er det viktigste i en sånn kamp, men derimot å få se igjen noe av det vi har lagt igjen på treningsfeltet som er prioriteten.

Vi håper folk kjenner sin besøkelsestid på den strøkne kunstgressbana denne Mandagen, der også noen av de yngste på laget som får sin debut i den flotte blåe drakta!

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013