LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

Flaut tap mot Tomrefjord.

Ørskog IL 2-8 Tomrefjord IL

Stein Barlindhaug - Nedim Delalic, Sturla Dalhaug, Kristoffer Sjøholt, Robert Sjøholt - Magnus Hoff, Elias Langlo, Håkon Tømmervåg, Karl Peter Sjøholt - Joacim Skarbø, Bjørnar Kvamme (c)

Etter to greie treningskamper gikk vi på en kjempesmell i dag. Dette er ikke en kamp vi skal legge bak oss å glemme, men ta læring av. Første omgang var på sett og vis grei nok, men andre omgang var rett og slett elendig. Selv om vi møtte et godt Tomrefjord lag, så er dette en motstander vi ideelt sett burde kunne matche.

Kampen viser vel at vi har mye å gå på/ lære, og at Andreas og undertegna sine ”varsku” på de siste treningene i forhold til kvalitet i det vi gjør har vært på sin plass. Spesielt fremtredende ble dette i andre omgang når vi rakner fullstendig, da blir det også mange personlige feil. Det som gjelder nå er å komme seg videre fra dette flaue tapet, og kjøre på videre frem mot seriestart.
 

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013