LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

Ravn-Ørskog 1-9 (1-4)

Ørskog knuste Ravn på Vatne ikveld.

Det var Ravn som leda o 1-0 og var fullt på høgde med Ørskog dei første 25 minutta. Men etter dette sa Ørskog takk og farvel og cruiset inn til 9-1 seier.

Mål Ørskog: Frank Abelseth x3, Jon Egil Sollied x2, Ole J Tangen (5 assist!) Håkon Tømmervåg, Magnus H Johansen og keeper Kristoffer Sjøholt på en ufattelig hard volley.

Laget: Kristoffer Sjøholt, Raoul Lied, Eirik Hjelle, Elias Langlo- Ole J Tangen, Frank Abelseth, Eivind Klokkehaug, Tom S Nilsen- Magnus H Johansen, Håhon Tømmervåg

Inn: Karl P Sjøholt, Henrik Osvik, Joakim Remøy, Joachim Skarbø, Nedim Delalic og Jørn Valgermo

Stjerner:

*** Frank Abelseth

** Ole J Tangen

* Jon Egil Sollied

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013