LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
Siste Murer-artikkel signert KjetilS

Etter 3 år med kampreferat støypt i same malen så er det på tide å gje seg med skribleriane mine, eller i alle fall ta ein pause…

 

Det har vore fantastisk kjekt å følgt laget desse åra gjennom oppturar og nedturar, eller kall det opprykk og nedrykk…

 

Eg har sjølvsagt sett kampane med Ørskog-briller og referata er nok veldig prega av det, eg har likevel prøvd å vere litt objektiv både i med- og motgang. Eg har i alle fall lagt vekt på å skrive slik at ingen skal føle seg trakka på eller såra, det gjeld sjølvsagt også dommarar og motspelarar, og det håpar og trur eg har gått greitt…

 

Håper at «fansen» har funne glede i mine referat og oppdateringar, det var i alle fall måletJ Håper også at nokon tek opp «pennen» og fører den vidare, kanskje i ei ny og meir spennande utforming??.

 

Skrivestoppen gjeld då også oppdateringane eg har lagt ut via Murerane og ØrskogIL på facebook, samt OrskogFotball på twitter.

 

Eg vil likevel halde fram med å føre statistikk då det er viktig å sikre at nokon gjer dette fortløpande. Det blir anten her på www.murerane.com eller i allefall eventuelt privat.

 

Lykke til vidare, eg vil følgje godt med!!!!

 

Takk for megJ

Mvh

Kjetil Søvik

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013