LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
13.runde; Ørskog-Aksla

Måndag 7.september kl 18.30 blir det kamp mot Aksla på Ørskogbanken Stadion.

Ørskog har tapt begge oppgjera mot Aksla før i år, først 1-3 i heime - så 0-4 borte. På tide å snu på flisa denne gongen…

 

Murerane veit lite om kva tropp Ørskog stiller, men det som er klart er at Karl Peter Sjøholt har forlatt landet og Isak Pilskog Loe må stå over etter at han fekk sitt 3.gule sist.

Om comebacket gav meirsmak for nokon av veteranane som var med sist veit vi ikkje, men håper at vi kan få fleire gjensyn med desse som var med sist eller andre ved fleire høve??

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013