LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
11.runde; Ørskog-Fiskerstrand

Det blir ny heimekamp måndag 24.august kl 18.30. Denne gangen får vi besøk av Fiskerstrand.

 

Vi er no ferdig med 2/3 delar av sesongen og har dermed spelt to gongar mot kvart lag. Fiskerstrand er einaste laget vi har slått i år, og det har faktisk skjedd i begge oppgjera. Først 4-2 på Ørskog, så 5-4 på Fiskerstranda etter ein fantastisk Ørskog-spurt.

 

Trass i at vi altså har vore betre to gongar ligg Fiskerstrand før oss på tabellen, dvs på nest siste plass med 10 poeng, medan vi ligg sist med 6 poeng. For å ha særleg sjanse på å unngå sisteplassen bør vi altså få 3 poeng på måndag.

 

Vi håper på ein like spennande kamp som det var på Fiskerstranda sist, så møt fram og støtt laget vårt!!

 

For dei som ikkje har høve til å vere til stades, vil vi oppdatere twitter, @OrskogFotball.:-)

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013