LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
10.runde; Ørskog - Herd2

Første heimekamp i haustsesongen blir mot Herd2 måndag 17.august kl 18.30.

 

Herd2 er suveren serieleiar og vil nok enkelt rykke opp. Dei stiller med ei rekke spelarar med tippeligaerfaring frå Aafk mm. Så sjølv om dei nok har trappa ned ein god del sidan det så skal nok våre unge spelarar få bryne seg mot rutinerte karar som Amund Skiri, Lasse Olsen, Herman Ekeberg, Eirik Hoseth m.fl.

 

Første oppgjeret på Moa enda med ein stygg smell. Til slutt vart det dusinet fullt og eit 1-12 tap etter at våre gutar gav opp..

 

Vi innser sjølvsagt at her er Herd2 gedigne favorittar, men i fotball skal det alltid spelast først og også denne kampen startar på 0-0. Vi satsar på at våre gutar har rista av seg opplevelsane siste kampane og er klare for å vise seg fram frå ei betre side.

Vi trur på ein god kamp og håper publikum møter fram og støttar laget.

 

For dei som ikkje har høve til å vere til stades, satsar vi på positive oppdateringar på twitter, @OrskogFotball.:-)

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013