LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
9. runde; Sykkylven2 - Ørskog

Det er klart for start på haustsesongen. Første kamp blir borte mot Sykkylven2 måndag 10.august kl 20.00 på Ikornes Idrettspark.

Guttelaget har vore på Norway-Cup så den yngste delen av gjengen bør vel vere i brukbar form, ellers så har murerane lite oversikt over situasjonen. Vi satsar på at spelarane i motsetning til skribenten er ferdig med ferien og klare til kamp.

Når det gjeld spelarstall så er det vel same problemet i år som alle andre år, nemleg at spelarane forsvinn til studier straks dei går ut av vgs. For vår del gjeld dette då i år våre eldste og mest rutinerte spelarar, men slik er det vel for mange andre lag også. Vi satsar på at vi har nok spelarar til ein skikkeleg god haustsesong:-)

Lykke til!!

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013