LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
6.runde; Fiskerstrand-Ørskog

Nye muligheiter for Ørskog mot Fiskerstrand på Lømyra gras måndag 1.juni kl 18.30.

Etter den stygge smellen sist så treng vi sårt ein liten opptur igjen. Vi møter her ein jamnbyrdig motstandar, så dette kan bli ein meir spennande kamp. Første oppgjeret mellom laga enda med seier 4-2 til Ørskog og er den einaste seieren vi har hittil i år.

 

Fiskerstrand starta med 3 strake tap, men har etterkvart funne forma og står med seier i sine to siste matcher mot Langevåg2 og Sykkylven2.

 

Alle laga har no møtt kvarandre ein gong så vi er ferdig med første tredel av sesongen.

Som vi ser av tabellen under så cruisar nok Herd2 mot eit enkelt opprykk!?

Ørskog derimot har ein jobb å gjere for å kome seg unna den litt forsmedelige sisteplassen. Kampen mot Fiskerstrand blir her viktig, med tap vil vi bli litt akterutseilt!

 

Vi satsar på positive oppdateringar på twitter, @OrskogFotball.

 

 

6. div. menn avd. 2

Lag

S

P

1

Herd 2

5

15

2

Aksla

5

9

3

Langevåg 2

5

6

4

FK Sykkylven 2

5

6

5

Fiskerstrand

5

6

6

Ørskog

5

3

 

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013