LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
5.runde: Herd2 - Ørskog

Herd2 - Ørskog på Amfi Moa Stadion måndag 18.mai kl 18.15.

Herd2 stiller eit lag med ei blanding av lovande unggutar som er supplert med tidlegare Herd og Aafk-spelarar, bl.a. Lasse Olsen, Eirik Hoseth og Amund Skiri. Det ser ut til at laget eigentleg høyrer til på eit høgare nivå om ein ser på siste resultata. I dei to siste kampane har dei vunne 12-0 mot Fiskerstrand og 8-3 mot Aksla.

 

Eg veit i skrivande stund lite om kva tropp Ørskog stiller, men vi møter som vanleg med dei som er tilgjengeleg og går på med friskt mot. Det har blitt 3 strake tap no, utan at laget har blitt utspelt. Det er berre å stå på vidare så blir det nok snart poeng igjen.

 

Sidan det berre er 6 lag i vår avdeling blir dette siste kampen i første tredelen av serien. Etter dette blir det eit opphald på 14 dagar før neste kamp. Vi får altså eit lite avbrekk for trening (oppigjentrening for russen), og det er vel positivt?

 

Lykke til!!

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013