LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
4.runde : Ørskog - Sykkylven2

Ørskog - Sykkylven2 på Ørskogbanken Stadion søndag 10.mai kl 20.00. (Mrk. dag og tidspunkt, kampen er flytta fram frå måndag 11.mai).

Ørskog slo Sykkylven2 4-3 i generalprøva før seriestart, referat frå den kampen finn du nedanfor på denne sida. Sykkylven2 har til liks med Ørskog 3 poeng etter 3 serierundar. Poenga tok dei i forrige runde heime mot Langevåg2, det kan vel tyde på at forma er stigande?

 

Ørskog har stilt med ein stabil 18-mannstropp i dei 3 første serierundane, slik blir det nok ikkje denne gongen. Etter det vi forstår så har det til no kome 7 forfall, m.a. våre fire russ som hadde planlagt helgatur til Lillehammer. Dette er jo blant Ørskog sine eldste så snittalderen på laget blir nok enda lavare enn vanleg. Murerane har likevel god tru på troppen vi stiller og satsar på ein god kamp, kanskje kan vi også få sjå eit par spennande debutantar?

 

Vi ynskjer lykke til, og håper på ein reprise av den spennande generalprøva!

Møt fram og støtt laget!!

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013