LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
Seriestart: Ørskog - Fiskerstrand

Måndag 20.april kl 18.30 blir det seriestart for Ørskog heime mot Fiskerstrand.

Etter tre og ein halv månad med oppkøyring så er det endeleg klart for å kjempe om seriepoeng igjen. Etter nedrykket i fjor så har Ørskog-laget opplevd ei stor avskaling av spelarar. Takka vere at Ørskog for tida har veldig god rekruttering så klarer vi å stille lag, og laget blir dermed veldig ungt og spennande i år. Vi har også som kjent fått ny trenar, og vi som har fulgt treningskampane ser allereie konturane av korleis han ønskjer at laget skal spele. Vi ønskjer Thomas Grüner lykke til med trenardebuten! Det har vore godt frammøte på trening gjennnom vinteren og laget har slik fått forberedt seg godt under gode treningstilhøve.

Ørskog har spelt 7 treningskampar i sesongoppkøyringa. Det har enda med 1 seier (Sykkylven2), 1 uavgjort (Spjelkavik2) og 5 tap (Vestnes Varfjell, Skodje, Tomrefjord, Blindheim og Fiksdal/Rekdal). Dette ser vel negativt ut, men om vi ser isolert på kampane med 6.divisjonsmotstand så har vi kun tapt mot Fiksdal/Rekdal.

Vår første motstandar veit vi lite om, då vi ikkje har registrert treningskampar. I fjor enda dei til slutt sist i 6.divisjon, og det bør vel dermed vere eit lag vi bør ta sikte på å halde bak oss på tabellen?

Vi satsar derfor på heimeseier, tre poeng og dermed ein god start på sesongen for Ørskog!

Lykke til!

Møt fram og støtt laget!!!

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013