LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
Tabelltips 6.div. avd. 2.

På vegne av murerane.com prøver eg meg på eit tabelltips for 6.divisjon avd. 2. Har ikkje veldig god kjennskap til alle laga, men tipset er kun basert på det eg har fått med meg via twitter.

  1. Herd2

  2. Aksla

  3. Langevåg2

  4. Sykkylven2

  5. Ørskog

  6. Fiskerstrand

 

 

No er det kanskje nokon som synes eg er vel pessimistisk på eigne vegne. Grunnlaget er at vi i år stiller eit nesten reint jr/guttelag, og reknar med at prestasjonane vil svinge litt. Treningskampane har også vist at vi fortsatt har ein vei å gå. Det er også dessverre slik at det vil bli ytterlegare avskaling blant våre eldste før haustsesongen pga studier mm. Eg trur at vi iallefall får eit lag bak oss på tabellen og det blir Fiskerstrand?

Det blir opp til spelarane å bevise at eg tek feil!!:-)

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013