LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
G19: Brattvåg-Ørskog/Stordal 1-4 (0-1)

Juniorlaget tok igår sin 8 seier på rad iår, borte mot tabelltoer Brattvåg.

Juniorlaget har slitt med mye skader og sykdom i høst og kunne nok en gang bare stille 12 mann til kamp. Men laget er i en enorm flytsone og tok hjem en meget sterk og fortent borteseier mot Brattvåg.

Guttene åpnet kampen meget bra og skapte flere store sjanser i innledningen. Blant annet så misset laget ett straffespark. Men målet kom til slutt og Hallvard Lunde Hofseth sendte lekkert frem John H Nakken som lobbet ballen over keeper og imål . Brattvåg kom seg etter hvert mer med i kampen men stillingen til pause var 0-1.

Etter pause kjørte Ørskog/Stordal på og valset over hjemmelaget. Heldigvis gjorde to av våre langtidsskadde spillere Didier Mupenda og Ronny Aron Johnsen comeback til denne kampen. De var tydeligvis spillesugne og Didier økte til både 2-0 og 3-0 etter flotte prestasjoner. Til slutt banket Ronny Aron inn 4-0 på ett langskudd og seieren var ett faktum. Brattvåg fikk ett lite trøstemål i siste minutt.

En meget god taktisk kamp av laget, veldig god innsats og mange flotte angrep. Etter kampen ble guttene belønnet med en deilig kveldsmat på Burger King, noe som tydeligvis falt i smak. Siste kamp iår blir hjemme mot topplaget Volda som i teorien har sjanse til å gå forbi Ørskog/Stordal på tabellen. Den kampen går førskommende mandag på Ørskog Stadion. Kom og hjelp laget til seier nr 9 på rad!

Kampfakta:


Brattvåg-Ørskog/Stordal 1-4 (0-1)

0-1 John H Nakken (Hallvard L Hofseth)

0-2 Didier Numbi Mupenda (Eirik Uren)

0-3 Didier Nubmbi Mupenda (Magnus Brautehaug)

0-4 Ronny A Johnsen 

Laget:

                                                         Jørgen Balseth

Hallvard Hofseth      Elias Mathiesen             Ådne Nakken     Marcus Haraldsvik

Magnus Brautehaug      Ronny Aron Johnsen   Eirik Uren      Patrik Aasen

                                     John H Nakken     Didier Mupenda

Innbytte: Elias Brautehaug

 

Stjerner:

*** Didier Mupenda

** Elias Mathiesen

* John H Nakken

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013