LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
G19: Aksla- Ørskog/Stordal 0-2 (0-1)

Juniorlaget tok sin tredje strake seier og trygget sin tabelledelse.

Guttene har fått en glimrende start på høstsesongen. Etter å ha slått Hareid og SIF i de to første kampene var det klart for bortekamp mot tabelltoer Aksla. I en heller dårlig førsteomgang av bortelaget gikk guttene til pause med en 1-0 ledelse signert John H Nakken på en retur. Aksla hadde ett visst trykk mot Ørskogmålet gjennom store deler av kampen, men var ufarlige foran mål og skapte ikke mye.

Det virket ikke som guttene hadde gnisten idag og innsatsen var heller laber, men Patrik Aasen ladet slegga og banket ballen imål fra langt hold og dermed avgjorde kampen med en flott scoring. Etter dette våknet Ørskog/Stordal litt og skapte noen store sjanser til å øke ytterligere. Dermed ble det 2-0 og ett bra resultat på bortebane mot Aksla uten å imponere voldsomt. Men laget gjor det viktigste, nemlig å vinne og klarte å holde nullen for andre kamp på rad. Hyggelig var også ett comeback fra Sindre Nordal på fotballbanen og ett lite gjennsyn med tidligere Ørskogbygder Rokas Cek som stilte opp på kort varsel grunnet mannskapsmangel. Neste kamp er neste tirsdag hjemme mot Herd

 

Kampfakta:

Aksla-Ørskog/Stordal 0-2 (0-1)

0-1 John H Nakken (Bendik Ulvestad)

0-2 Patrik Aasen (Magnus Brautehaug

Laget:

                                              Jørgen Balseth

Ole M V Dyrkorn       Ådne Nakken      Elias Mathiesen   Marcus Haraldsvik

Hallvard Hofseth      Bendik Ulvestad    Eirik Uren       Patrik Aasen

                                Magnus Brautehaug   John H Nakken

Inbytter: Elias Brautehaug, Sindre Nordal, Rokas Cek

 

Stjerner:

*** Ådne Nakken

** Elias Mathiesen

* Patrik Aasen

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013