LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
G19: Aksla-Ørskog/Stordal 2-4!

Juniorene leverte årsbeste og tok en meget sterk seier borte mot Aksla.

En glimrende kamp av Ørskog/Stordal mot mulig det beste laget i divisjonen på papiret. Guttene hadde tydeligvis selvtilliten i orden etter forrige seier og åpnet meget bra med scoring av toppscorer Magnus Brautehaug,etter flott forarbeid av Krystian Slaski på høgrekanten. Ikke lenge etterpå la Elias Mathisen ett bra frispark som en Akslaspiller stanget i eget mål. En kanonstart av bortelaget. Aksla spilte seg inn i kampen og Ørskog/Stordal låg kompakt i formasjonen og satset på overganger. Aksla presset på og en god keeper Jørgen Balseth holdt laget inne i kampen etter en kanonredning på en corner. Til slutt kom reduseringen rett før pause, men Ørskog slo raskt tilbake og gikk til pause på 1-3 etter scoring av John Håkon Nakken assistert av Ronny Aron Johnsen.

Etter pausen fikk Aksla en tidlig redusering, men ikke før jubelen hadde lagt seg for hjemmelaget hadde Elias Mathisen slått en nydelig gjennombruddspasning som John H Nakken ekspederte sikkert i mål. Dette tok nok litt motet av Aksla som brukte mer energi på kjefting på hverandre og motspillere enn å spille fotball. Noe som er ett velkjent fenomen i byen når bøndene har lagt skumle planer. Noen sjanser ble det, men det tok en god keeper seg av og Ørskog/Stordal kontrollerte greit inn en deilig borteseier.

Meget sterk taktisk kamp idag og innsatsen var upåklagelig .En skikkelig lagseier. Nå er det bare en kamp igjen før ferien hjemme mot Ellingsøy og Ørskog/Stordal har nå klatret til 3 plass på tabellen.

Kampfakta:

Aksla-Ørskog/Stordal 2-4 (1-3)

0-1 Magnus Brautehaug  (Krystian Slaski)

0-2 Selvmål  (Ellias Mathisen)

1-3 John Håkon Nakken (Ronny Aron Johnsen)

2-4 John Håkon Nakken (Elias Mathisen)

 

Laget:

                                         Jørgen Balseth

Ole M V Dyrkorn  Ådne Nakken (C)  Elias Mathisen   Marcus Haraldsvik

Krystian Slaski    Eirik Uren           Ronny A Johnsen   Bendik Ulvestad

                           Magnus Brautehaug   John Håkon Nakken

 

Reserver: Elias Brautehaug, Benjamin Opsal, Marius Helgesen, Hallvard L Hofseth, Rocas Cek

 

Murerstjerner:

*** John Håkon Nakken

** Jørgen Balseth

* Ronny A Johnsen

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013