LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
G19: Ørskog/Stordal-Stranda 4-3 (0-1)

Juniorene vant mot ett sterkt Strandalag i en spennende kamp på Kirkebø.

Etter en litt kjedelig og sjansefattig førsteomgang der Stranda gikk til ledelse 0-1 etter en stygg blemme i Ørskogforsvaret skulle det virkelig eksplodere i andre omgang. De mange fremøtte ble vitne til en dramatisk avslutning på kampen. Ørskog/Stordal tok fort styring på kampen etter pause. Men mot spillets gang så fikk Stranda en noe heldig scoring og de fleste trodde kampen skulle være punktert på stillingen 0-2.

Men hjemmelaget løftet seg og venstreback Marcus Haraldsvik slo ett knallhardt innlegg som publikumsfavortten Marius Helgesen styrte flott imål. Like etterpå serverte Elias Mathisen til samme mann og dermed 2-2. Det ble trent masse på innlegg fra back sist trening og Marcus hadde tydeligvis fulgt med i timen og slo nok ett godt legg som en uheldig Strandaspiller styrte imål. Dermed 3-2 og full jubel på tribunen. Men 10 minutt før slutt så scorte Stranda på sin andre sjanse i omgangen og det såg ut til å gå mot uavgjort. Men Ørskog/Stordal var ikke fornøgd med ett poeng og den elegante midtbanespilleren Patrik Aasen slo en lekker pasning gjennom til John H Nakken som hadde timet løpet bra og kunne sette inn 4-3 og dermed en deilig hjemmeseier for juniorene. En god kamp av hjemmelaget som måtte klare seg med bare en reserve i store deler av kampen da flere spillere måtte melde forfall til denne kampen.

jh 

 
John Håkon Nakken som er på utlån fra Chelsea til Ørskog/Stordal ble matchvinner etter ett praktangrep fra hjemmelaget.


Kampfakta:

Ørskog/Stordal- Stranda 4-3 (0-1)

1-2 Marius H Helgesen  (Marcus Haraldsvik)

2-2 Marius H Helgesen  ( Elias Mathisen)

3-2 Selvmål  (Marcus Haraldsvik)

4-3 John H Nakken (Patrik Aasen)

Laget:

                                        Jørgen Balseth

Hallvard L Hofseth   Ole V Dyrkorn  Elias Mathiesen   Marcus Haraldsvik

Bendik Ulvestad     Ronny A Johnsen  Eirik Uren      Patrik Aasen

                               John H Nakken   Magnus Brautehaug

Innbytte: Marius Helgesen, Krystian Slaski

 

Stjerner:

*** Ronny A Johnsen

** Patrik Aasen

* Elias Mathiesen

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013