LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
G19: Hareid-Ørskog/Stordal 1-1 (0-0)

Ørskog/Stordal reiste seg fra sist og tok ett sterkt bortepoeng mot en av avdelingsfavorittene Hareid.

Bortelaget åpnet best og skapte flere store sjanser i 1 omgang, men den gode 4 divisjonskeeperen til Hareid holdt unna til pause. Etter hvilen tok Hareid mer over og skapte flere gode muligheter. Men det var Ørskog/Stordal som skulle få det første målet. Ti minutt før full tid kriget Marius Helland Helgesen inn 0-1 etter assist fra Halvard Lunde Hofseth. Etter dette presset Hareid på for utligning og fikk til slutt ett surt mål i det 92 minutt. Skikkelig bittert å få mål imot på overtid, men kampen sett under ett var det greit med uavgjort.

Det var ett stort løft fra forrige kamp, laget jobbet godt med den rette instillingen og fikk med seg ett meget sterkt resultat borte mot Hareid. Neste uke er det endelig hjemmekamp mot Valder. Det er bare tre hjemmekamper i vår så vi håper fansen mønstrer i hopetall.

 

Kampfakta:

Hareid-Ørskog/Stordal  1-1  (0-0)

0-1 Marius Helland Helgesen (Hallvard Lunde Hofseth)

 

Laget: 

                                                Jørgen Balseth

Hallvard L Hofseth    Elias Mathisen      Ådne Nakken    Marcus Haraldsvik

Ole M V Dyrkorn     Ronny Aron        Bendik Ulvestad    Patrik Aasen

                                Magnus Brautehaug   John H Nakken

Innbyttere: Marius Helland Helgesen, Elias Brautehaug, Krystian Slaski, Eirik Uren


Gult kort:

Ronny A Johnsen


Stjerner:

*** Jørgen Balseth

** Ådne Nakken

* Magnus Brautehaug

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013