LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
G19: Råsterk borteseier mot Gursken/Larsnes

Ørskog/Stordal tok en sterk borteseier mot Gursken/Larsnes

Gursken/Larsnes hadde sjansen med seier å vinne avdelingen i denne siste hengekampen. Men bortelaget ville det anneldes og hjalp dermed Sykkylven til å vinne avdelingen fortjent. Hjemmelaget er det eneste laget som spiller 9er fotball og dermed ventet en noe uvant oppgave for guttene. Flere av våre få spillere med junioralder var ikke med og Ørskog/Stordal stilte ett rekordungt mannskap med en gjennomsnittsalder på 16,1 år.

Kampen åpnet litt vanskelig for Ø/S da det tok tid å venne seg til så kort bane. Litt spesielt var det når femmeterutspark havner i motsatt 16 meter. Gursken/Larsnes gikk tidlig opp i 1-0 ledelse. Men etter hvert fant guttene ut av hvordan de skulle presse og spilte seg inn i kampen. Sju magiske minutter midtveis i andre omgang snudde laget 1-0 til 1-3 etter to mål av Elias Mathiesen og ett av Magnus Brautehaug.

Andre omgang åpnet verst mulig med baklengsmål og Gursken klarte senere også å utligne til 3-3. Magnus Brautehaug jaget toppscorertittelen i Didier Mupendas skadefravær og fikk to enorme sjanser til å sikre seieren.Men idet klokka bikket 90 minutter og Magnus såg pokalen forsvinne langt i det fjerne tok han frem ett lite stykke magi. Etter flott forarbeid av Marius Helgesen driblet han samme mann en to tre ganger og satte ballen i hjørnet til ellevill jubel fra lagkameratene. Dermed kunne Ørskog/Stordal ta en veldig sterk borteseier og vi fikk en delt toppscorertittel mellom Didier og Magnus med 11 mål hver.

Dette var siste kampen for Juniorlaget og det var veldig kjekt med en så sterk lagseier. Vi byttet mye, alle fikk spille masse og absolutt alle la ned 100% innsats. Sterke comeback av Simen Vestre og John H Nakken fra start også, etter en del skade/sjukdom/jobb fravær i høst.

Kort oppsumert så ble denne sesongen en stor suksess for det unge laget. Ikke mange hadde levnet ett lag bestående av G16 spillere og noen få 1 års junior noe særlig sjanse, vi har til og med hatt 5 første års G16 spillere i sving. Vi har turt å hospitere opp yngre spillere gjennom kamp og trening i hele sesongen, da vi har tenkt at utvikling må gå foran resultat. Vi har hatt to 13 åringer og en 14 åring som har trent mye med oss også. Hospitering av de som trenger å trene og spille på høyere nivå er en meget viktig oppgave som alle lagene i klubben må ta seriøst.

Men resultatene kom også og laget kvalifiserte seg gjennom vårsesongen for den beste 2 divisjons avdelingen. Og på høsten klarte laget hele 4 seiere,1 uavgjort og 2 tap. Meget imponerende da dette laget har 2-3-4 års aldermessig Juniorfotball igjen. Ingen tvil om at der er mye potensiale i Ørskog og Stordal, forhåpentligvis gjennom ett videre samarbeid. Dette er en vinn/vinn situasjon for begge klubber og spillerene utvikler seg ilag og knytter evig vennskap. Håper lagene og fotballstyrene finner en god løsning også neste år, så vi får skikkelig satsing på seniorfotballen. I tillegg har vi også noen gode juniorer som gjør det bra i andre klubber på Sunnmøre. Det er flott!

Vil takke alle spillere, trenere, foreldre og andre som har hjelpt til gjennom denne sesongen. Takk til alle publikum som støttet oss. Spesielt til Jon Erik Mathiesen og Håkon Tømmervåg som har hjelpt oss trenerene mye. Nå venter inne KM for de yngste og avslutningsfest i Desember. Heia Ørskog/Stordal!

 

Gursken/Larsnes-Ørskog/Stordal    3-4 (1-3)

1-1 Elias Mathiesen

1-2 Magnus Brautehaug

1-3 Elias Mathiesen

3-4 Magnus Brautehaug

Laget: (9er)

                                               Hogne Jordskar

John H Nakken             Ådne Nakken     Simen Vestre    Marcus Haraldsvik

                      Eirik Uren       Elias Mathiesen     Ronny Johnsen

                                           Magnus Brautehaug

innbytter:

Marcus Haraldsvik, Rokas Cek, Patrik Aasen, Bendik Ulvestad, Marius Helgesen

Stjerner blir holdt hemmelig til avslutningsfesten og kåring av årets spiller

 

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013