LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
G19: Ørskog/Stordal - Stranda 0-0

Kampen mellom tabellnaboene Ørskog/Stordal og Stranda ble en like jevn kamp som tabellen viste

Ett sterkt Strandalag med mange spillere i 4 divisjon tok turen til Sjøholt. De klarte ikke å stille lag mandag (samme dag som Liverpool-United) men tirsdag var hele 16 spillere på plass og skadefrie, en meget sterk prestasjon av det medisinske apparatet til Stranda :)

Bortelaget åpnet best og skapte en del sjanser i begynnelsen av kampen. Men keeper Hogne Jordskar storspilte mellom stengene og holdt unna i noen hektiske åpningsminutter. Etter hvert spilte hjemmelaget seg inni kampen og produserte 3 gigantiske sjanser til å gå opp i ledelsen. Men det ebbet altså til slutt ut i 0-0 i en jevn og spennende kamp.

Begge lagene står dermed med 10 poeng i høstserien og delt tredjeplass, men Ørskog/Stordal har en kamp mindre spilt. Det blir en spennende innspurt i toppen av tabellen. Laget har til nå utført en veldig god høstsesong med tre seiere en uavgjort og ett tap. På mandag reiser laget til Emblem før serieavslutning borte mot tabelleder Gursken/Larsnes på onsdag. 

 

Kampfakta:

Ørskog/Stordal- Stranda 0-0

Gult kort: Patrik Aasen, Marius Helgesen

 

Laget

                                         Hogne Jordskar

Benjamin Opsal     Ådne Nakken     Elias Mathiesen    Ole M V Dyrkorn

Bendik Ulvestad   Eirik Uren         Ronny A Johnsen    Patrik Aasen

                            Magnus Brautehaug   Didier Mupenda

Innbyttere: Marcus Haraldsvik, Marius Helgesen, Krystian Slaski, Hallvard L Hofseth, Rokas Cek

MurerStjerner:


*** Hogne Jordskar

** Elias Mathiesen

* Ådne Nakken

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013