LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
G19: Ørskog/Stordal- Vigra/Ellingsøy 5-3 (2-2)

Juniorlaget tok ikveld sin tredje strake seier

Dette var juniorlagets tredje hjemmekamp på rad og tredje seier. Ørskog Stadion har blitt ett fort i høst og guttene liker å levere for hjemmepublikummet. Ørskog åpnet veldig bra med sitt høye press og kunne sette ballen i nota tidlig i kampen signert Magnus Brautehaug. Etter dette var hjemmelaget inni en dårlig periode og slapp Vigra til to målsjanser og dermed to mål. Men Ø/S overtok igjen og skapte sjanser og fikk en viktig utligning rett før pause på ett flott skudd av stjernespiss Didier Mupenda.

Hjemmelaget fortsatte å gå i strupen på V/E og det var igrunn bare ett lag på banen i andre omgang. Kaptein og midtbanemotor Ronny A Johnsen førte laget opp til 3-2, før brautas store sønn Magnus Brautehaug økte så fortent til 4-2. Ørskog/Stordal skapte mange sjanser og var klart best, men på en tullete får Vigra/Ellingsøy ett reduseringsmål og skaper dermed noe nervøsitet i kampen. Men guttene var aldri truet og fem minutter før slutt så scorer innbytter Stefan Leca ett lekkert mål på sitt første touch på ballen og dermed avgjorde kampen. For ett innhopp av ungutten.

Nok en gang stiller disse lovende juniorene med ett purungt lag bestående av hele 10 stk som holder G16 alder og resten førsteårsjuniorer med unntak av "veteran" Eirik Uren. Laget spiller til tider flott fotball langs bakken kombinert med innsats og moral. Alle bidrar til seieren, både de som starter og innbytterene. Det er ingen tvil om at viss gjengen holder sammen så får vi mye å glede oss til i fremtiden på Sjøholt og i Stordal.

Laget gikk dermed opp på en delt førsteplass på tabellen, men nå venter tre av de beste lagene i de resterende kampene. Det blir tøft men artig.

Kampfakta:

1-0 Magnus Brautehaug (Elias Mathiesen)

2-2 Didier Mupenda (Ronny Aron)

3-2 Ronny A Johnsen (Didier Mupenda)

4-2 Magnus Brautehaug (Eirik Uren)

5-3 Stefan Leca (Ronny A Johnsen)

Laget:

                                                     Hogne Jordskar

Benjamin Opsal              Elias Mathiesen     Ådne Nakken     Ole M Dyrkorn

Bendik Ulvestad             Ronny A Johnsen   Eirik Uren        Patrik Aasen

                                      Didier Mupenda   Magnus Brautehaug

Innbytter:

Marcus Haraldsvik, Marius Helgesen, Stefan Leca, Hallvard Hofseth, Rokas Cek, Jørgen Balseth

Gult kort:

Benjamin Opsal, Eirik Uren

Stjerner:

*** Didier Mupenda

** Magnus Brautehaug

* Ronny A Johnsen

 

 

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013