LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
G19: Ørskog/Stordal- Langevåg 7-3 (5-0)

Ørskog/Stordal sine juniorer knuste Langevåg 7-3 etter ett fyrverkeri av en første omgang.

Stjenespissen Didier Mupenda åpnet ballet allerede etter 4 minutt og satt inn 1-0 før Patrik Aasen økte til 2-0 like etter. Langevåg spilte seg mer inn i kampen men midtveis i omgangen fyrte Eirik Uren av fra distanse og ballen lurte seg i mål på en merkelig måte. Kapteinen Ronny Aron Johnsen økte til 4-0 før Magnus Brautehaug fastsatte paueresultatet til 5-0. En glimrende omgang av hjemmelaget.

Etter pause ble en annen kamp for Ørskog/Stordal. Langevåg gikk ut å dominerte i starten og fikk redusere til 5-2, men heldigvis kunne Patrik sette inn sitt andre for dagen og da var kampen i realiteten avgjort. Mange spillere virket slitne og vi lykkes ikke med det høye presset vi hadde kjørt i første omgang. Vi bestemte oss for å legge oss lavt og forsvare inn seieren.. Laget er inne i ett veldig tett kampprogram og det mest fornuftige var å være litt kynisk og drepe tempoet i kampen, må bare beklage dette til publikum for vi er først og fremst ute etter å underholde våre trofaste følgere.

Langevåg fikk ett mål til, før det skulle skje noe veldig merkelig. Ørskog/Stordal skal løyse for 3-6 målet til Langevåg, Magnus Brautehaug bestemmer seg for å hamre ballen direkte imål fra løysinga. En fantastisk prestasjon da ballen havnet over keeperen og direkte imål uten å ha vært i bakken. Dommeren godkjenner målet og dermed ble det 7-3. Dermed to mål og to assist av stjerna fra Brauta.

To solide hjemmeseiere for guttene nå, neste kamp er også hjemmekamp allerede på mandag mot Vigra/Ellingsøy. Laget klatrer nå til tredjeplass på tabellen.

Kampfakta:

1-0 Didier Mupenda (Marius Helgesen)

2-0 Patrik Aasen (Magnus Brautehaug)

3-0 Eirik Uren (Magnus Brautehaug)

4-0 Ronny A Johnsen (Marcus Haraldsvik)

5-0 Magnus Brautehaug (Patrik Aasen)

6-0 Patrik Aasen (Eirik Uren)

7-0 Magnus Brautehaug

Laget:

                                         Hogne Jordskar

Ole Vestre Dyrkorn   Ådne Nakken    Elias Mathiesen   Markus Haraldsvik

Marius Helgesen     Eirik Uren        Ronny Aron Johnsen   Patrik Aasen

                                Didier Mupenda   Magnus Brautehaug

Innbytter: Jørgen Balseth, Rokas Cek, Krystian Slaski, Benjamin Opsal, Simen Vestre

Stjerner:

*** Magnus Brautehaug

** Didier Mupenda

* Patrik Aasen

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013