LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
G19: Ørskog/Stordal- Aksla 4-2 (3-1)

Ørskog/Stordal tok ikveld en sterk seier over Aksla sine juniorer.

Hjemmelaget gikk rett i strupen på Aksla og fikk en tidlig ledelse etter flott spill på høyresiden, Didier Mupenda satte enkelt inn 1-0. Ørskog/Stordal styrte det meste, men Aksla fikk ett utlingningsmål etter en dødball. Hjemmelaget lot seg ikke skremme men fortsatte som før og nok en gang vartet de opp med meget vakkert spill, denne gangen på venstresiden før Magnus Brautehaug fikk æren av å avslutte det flotte angrepet i åpent mål. Like etterpå fikk kaptein Ronny Aron ballen på halvspretten på 16 meter og kunne hamre ballen uttagbart i hjørnet. Ett kjempemål og full jubel blant de mange oppmøtte tilskuerene. Lagene gikk til pause på 3-1 etter en meget god omgang av Ø/S.

Etter pause slapp laget seg litt ned men kontrollerte ganske bra. Aksla fikk ett reduseringsmål og skapte ett par farligheter, men Ørskog/Stordal punkterte kampen etter enda ett flott angrep, der det var bare å putte ballen i åpent mål . Det var stjernespiller Didier Mupenda som fikk æren igjen. Alt i alt en meget god kamp der innsatsen og holdningene var på topp. Publikum fikk se noen flotte angrep og mål denne kvelden. Mange spillere gikk helt ned i kjelleren og innbytterene som kom inn ga alt og satte sitt preg på kampen. Neste kamp er onsdag 21.9 hjemme mot Langevåg.

 

Kampfakta:

1-0 Didier Mupenda (Bendik Ulvestad)

2-1 Magnus Brautehaug (Patrik Aasen)

3-1 Ronny Aron Johnen

4-2 Didier Mupenda (Magnus Brautehaug)


Stjerner: (her var det mange fleire som burde fått)

*** Ole Magnus Vestre Dyrkorn

** Ronny Aron Johnsen

* Magnus Brautehaug

Laget:

                                           Hogne Jordskar

Marius Helgesen      Ådne Nakken     Elias Mathiesen   Ole Magnus Vestre

Bendik Ulvestad      Ronny A Johnsen  Eirik Uren        Patrik Aasen

                               Magnus Brautehaug   Didier Mupenda

Innbyttere: Simen Vestre, Markus Haraldsvik, Rokas Cek, Hallvar Lunde Hofseth, Stefan Leca, Jørgen Balseth

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013