LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
G19: Sykkylven-Ørskog/Stordal 4-2 (0-1)

Ørskog/Stordal tapte en jamn kamp borte mot Sykkylven i høstens første batalje for juniorlaget.

El liten men god tropp reise til Sykkylven for å kapre 3 poeng. Bortelaget åpnet bra og allerede etter 5 minutt puttet Bendik Ulvestad inn 1-0. Etter rapportene var det en veldig jevn kamp og Ørskog/Stordal kunne gå til pause på 1-0 ledelse. Etter pause snudde Sykkylven det til 3-1 før Ådne Nakken suste ett frispark i krysset og dermed 3-2. På slutten presset Ø/S på for ett mål men Sykkylven punkterte til sluttresultatet 4-2.

En spillemessig god kamp av laget, men tre personlige feil på dødball ødela sjansen for poeng. De yngste guttene på laget var på klassetur og dermed ble det tungt med få innbyttere på slutten. Enda de yngste var vekke så stilte Ø/S med hele sju G16 spillere fra start, så potensiale i denne gjengen er stort. Neste kamp er 13 september hjemme mot Aksla.

 

Sykkylven-Ørskog/Stordal  4-2 (0-1)

0-1 Bendik Ulvestad

2-3 Ådne Nakken

Laget:

                                              Hogne Jordskar

Marius Helgesen     Ådne Nakken     Elias Mathisen    Ole M Vestre

Eirik Uren                Magnus Brautehaug  Ronny Aron   Bendik Ulvestad

                                Didier Mupenda        Patrik Aasen

Innbytte: Benjamin Opsal, Simen Vestre, Rokas Cek

 

Stjerner:

*** Ådne Nakken

** Marius Helgesen

* Elias Mathiesen

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013