LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
G19: Tap mot Sykkylven

Samarbeidslaget Ørskog/Stordal tapte ikveld for FK Sykkylven.

Juniorlaget tapte fortjent 4-1 mot Sykkylven på Ørskog Stadion. Etter rapportene var det en meget svak kamp av hjemmelaget og Sykkylven kjempet og jobbet hardere. Stillingen til pause var 0-2. Etter hvilen økte Sykkylven til 0-4 før Ådne Nakken dundret ett frispark imål.

Dette var siste kampen til Ørskog/Stordal i vår. Laget spilte seks kamper og det endte med tre seiere og tre tap. Når man ser bort fra siste kampen til Ø/S så har guttene levert en bra vårsesong der laget har hatt mange gode prestasjoner. Laget har hatt fokus på å utvikle spillere til A-laget og veldig mange G16 spillere har vært innvolvert i disse kampene. Nå ser vi fram til en sommerferie der vi skal trene mye og bli enda bedre fotballspillere. 

Kampfakta:

Ørskog/Stordal - Sykkylven  1-4 (0-2)

1-4 Ådne Nakken

Stjerner:

*** Ådne Nakken

** Didier Mupenda

* Elias Mathisen

Laget:

                                                            Hogne Jordskar

Benjamin Opsal               Simen Vestre                     Ådne Nakken           Ole M Vestre

John H Nakken               Elias Mathisen                  Ronny Johnsen      Jørgen Skarbø

                                         Didier Mupenda             Eirik Uren

Innbytte:

 Jørgen Balseth, Marius Helgesen, Bendik Ulvestad, Krystian Slaski, Patrik Aasen

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013