LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
G19: Ørskog/Stordal- Vigra/Ellingsøy 3-4

Det ble ett knepent tap i generalprøven for vårt unge Juniorlag

I en jamn kamp på Ørskog Stadion tapte Juniorlaget 3-4 mot det andre samarbeidslaget Vigra/Ellingsøy. Ø/S tok ledelsen ved Eirik Kobbevik Uren som satt en retur imål etter ett skudd av Didier Mupenda. Etter dette går Vigra opp i ledelse før Marius Helgesen utligner etter fint forarbeid av Magnus Brautehaug. Helt på tampen av omgangen scorer Vigra og går til pause med en 3-2 ledelse.

Det første som skjer etter pause er at Vigra får ett heldig mål etter en forsvarsglipp av hjemmelaget. Men Ø/S tar over kampen og presser på og skaper mange sjanser utover omgangen. Men vi får bare ett mål etter ett flott skudd av Jørgen Skarbø. Vigra får i tilegg en mann utvist på slutten og hjemmelaget skaper ett stort trykk mot målet siste minuttene uten å få ballen imål. En god treningskamp av Ørskog/Stordal dette. Med en snittalder på overkant av 16 år idag så lover dette godt for fremtiden.

Laget:

                                                     Jørgen Balseth

Jørgen Skarbø                Elias Mathisen         Ådne Nakken        Ole M V Dyrkorn

                                       Ronny A Johnsen    Eirik Uren

Steinar Hofseth                          Magnus Brautehaug                 Bendik  Ulvestad

                                                       Didier Mupenda

Inbytte:

Rokas Cek, Marius Helgesen, Marcus Haraldsvik, John Håkon Nakken, Benjamin Opsal

 

Mål:

1-0 Eirik Uren

2-2 Marius Helgesen

3-4 Jørgen Skarbø

Stjerner:

*** Magnus Brautehaug

** Didier Mupenda

* Jørgen Skarbø

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013