LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
G19: Rollon-Ørskog/Stordal 3-1

Juniorlaget tapte idag 3-1 mot Rollon. Guttene ledet 1-0 til pause og gjennomførte en god kamp.

 Etter to tøffe møter med juniorfotballen mot Blindheim og Vika har laget tatt store steg i riktig retning de to siste kampene mot Sykkylven og gode Rollon. Guttene leverte etter rapporten en veldig god første omgang og gikk til pause med ledelse etter ett frisparkmål av Fredrik Øie. De kom noen forfall i siste liten og guttene gikk etter hvert litt tomme for krefter. I en 10 minutters periode scorte Rollon tre mål og kunne juble for spill i 1 divisjon.  Laget har blitt tøffere i presset og gjort mindre såkalte "Juniorfeil" i det siste.  Fortsetter dette unge laget å trene hardt og utvikle seg, skal vi få mange artige kamper i 2 divisjon iår. Man må tenke på at snart halve troppen ikke har nådd junioralder enda og de fleste andre er førsteårs juniorer. Så det skal bli spennende å følge dette laget fremover.

Da var kvalikken over, vi fikk det som forventet tøft i en meget sterk gruppe. Utbyttet for oss har vært veldig bra, vi har fått prøvd mange spillere og i forskjellige posisjoner.Vi har fått spille mot tre lag som skal spille i 1 divisjon neste år.  No satser vi på å få til ett par treningskamper mot noen lag som skal spille i 2 divisjon iår.

Kampstatistikk:

Laget:

                                           Hogne Jordskar

Benjamin Opsal      Elias Mathisen     Ådne Nakken   Ole M Vestre Dyrkorn

                               Eirik Uren           Magnus Brautehaug

Krystian Slaski                       Fredrik Øie                          Bendik Ulvestad

                                               Didier Mupenda

Innbytte:

Steinar Hofset, Marius Helgesen, Jørgen Balseth

Mål:

Fredrik Øie

Stjerner:

*** Hogne Jordskar

**  Ådne Nakken

*  Fredrik Øie

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013