LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
G19: Uavgjort mot Sykkylven

Juniorlaget spilte idag en god kamp mot FK Sykkylven

Etter to klare tap mot god motstand skulle guttene idag fokusere på det defensive. Vi hadde lagt en kampplan på hva vi skulle øve på og gjennomførte dette meget bra. Guttene spilte en meget god første omgang, var aggresive og presset på riktige tidspunkt. Vi skulle være mer kyniske i forsvarsarbeidet og dette fungerte godt. Vi skapte en 5-6 gode sjanser og følte at vi burde ledet til pause. En solid førsteomgang av gutta.

Etter pause klarte vi ikke å være like aggresive, det satt nok litt i beina etter den tunge kampen mot Spjelkavik tidligere i uken. Sykkylven tok gradvis over og var det beste laget i andre omgang. Men forsvarspillet var bra og kampen endte til slutt 0-0. Alle sammen leverte en god kamp og jeg synes vi fikk til de tingene vi skulle ha fokus på. Det var mange som fortjente Murerstjerner men bare tre stykker kan få.

Murerstjerne:  *** Ronny Aron Johnsen  ** Elias Mathisen   * Simen Vestre

Gult kort: Ronny A Johnsen

Laget:

                                                   Hogne Jordskar

Jørgen Skarbø                Simen Vestre            Ådne Nakken     Ole M Vestre Dyrkorn

                                       Elias Mathisen         Ronny A Johnsen

Magnus Brautehaug                       Eirik Uren                          Krystian Slaski

                                                        Didier Mupenda

Innbytte: Bendik Ulvestad, Marius Helgesen, Rokas Cek, John H Nakken, Martin Hagfonn

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013