LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
Tap mot Vika

Ørskog/Stordal gikk på ett klart tap mot meget sterke Spjelkavik.

Som sist slipper vi inn 3 mål før det er gått 10 minutter på tull og fjas. Da blir det tungt mot ett lag som har flere gode 3 divisjonspillere på laget. Men vi kommer oss inn igjen i kampen og siste 30 minutter av første omgang spiller vi veldig bra og klarer å produsere flere gode sjanser. Didier får puttet ett mål etter ett fint angrep og stillingen til pause er 4-1 til bortelaget. Meget oppløftende av det unge laget vårt siste halvtimen av første omgang .

Etter pause faller vi tilbake til gamle synder og får to kjappe mot oss. Vika vinner til slutt 10-2 etter at Didier Mupenda puttet sitt andre for dagen. Selv om det ble mye baklengsmål var det også mye vi kan bygge videre på. Og også mye vi kan rette opp. Jeg tror Vika scoret på 3 eller 4 cornere. Der har vi litt å trene på. Jeg synes vi spilte en bedre kamp enn sist, for Vika var ett mye bedre lag enn Blindheim. Vi fikk også prøvd spillere i ulike posisjoner og gjort mye bytter så hele den store troppen vår får prøvd seg. Neste kamp er allerede på søndag mot Sykkylven i Sunnmørshallen.

Laget:

                                                     Martin Hagfonn

Jørgen Skarbø           Ole M Vestre              Simen  Vestre       Benjamin Opsal

                                   Elias Mathisen         Ronny Aron

Magnus Brautehaug                          Fredrik Øie                       Eirik Uren

                                                          Didier Mupenda

Innbytte: Krystian Slaski, Bendik Ulvestad, Jørgen Balseth, John H Nakken, Marcus Haraldsvik, Rokas Cek

KAMPSTATISTIKK

Mål: Didier Mupenda x2

Gult kort: Simen Vestre, Ronny Aron

Murerstjerner:

***  Fredrik Øie

** Didier Mupenda

* Ronny Aron

 

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013