LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
G19: Tøft møte med juniorfotball

Ørskog/Stordal sine juniorer har meldt seg på i kvalifisering til 1 div. Det unge laget beståendes av mest førsteårs juniorer og G16 spillere fikk en tøff start mot gode Blindheim.

Allerede etter 10 minutter var stillingen 3-0 etter personlige feil og rot i forsvaret. Etter den brutale starten og møtet med juniorfotball kom gutta seg gradvis inni kampen. Stillingen var 4-0 til pause og kampen i realtieten avgjort.  I pausen bestemte vi oss for å nullstille og begynne på nytt. Vi fikk noen gode sjanser ved Steinar Hofset og Jørgen Skarbø med ett langskudd i tverrliggeren. Blindheim økte til 5-0 før Didier Mupenda reduserte på ett vakkert langskudd i krysset. Til slutt fastsatte Blindheim sluttresultatet til 6-1 og dette var en mye bedre omgang av laget.

Denne kvalifiseringen er først og fremst treningskamper for juniorlaget som har som mål og utvikle spillere for A-laget iår. Laget har en stor stall på 24 stk med en veldig ung snittalder, så det gror godt i lokalfotballen.  Mange unge fikk sjansen idag, hele fem G16 spillere i startoppstillingen. Disse kampene kan bli gull verdt for laget når sesongen trer igang. Det var en fortjent seier til Blindheim, men vi ga vekk unødvendig mange mål på gavepakker og burde klart å minske tapet. Det bor mye potensiale i disse guttene.

Laget:

                                                              Hogne Jordskar

Elias Mathisen                Ådne Nakken                     Simen Vestre              Marcus Haraldsvik

Magnus Brautehaug          Tor Abelseth                   Eirik Uren                   Jørgen Skarbø

                                                           Didier Mupenda

                                                                    Ronny Aron Johnsen

Innbytte: Steinar Hofseth, Bendik Ulvestad, Krystian Slaski, Jørgen Balseth, Rocas Cek

 

Murerstjerne:

***  Tor Abelseth

**  Jørgen Skarbø

*  Magnus Brautehaug

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013