LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
G16: Ørskog/Stordal-Tjørvåg 6-0

Ørskog/Stordal er i kjempeform om dagen. Denne gangen var det Tjørvåg som måtte svi og dermed sikret G16 laget seieren i 2 divisjon Sunnmøre.

Laget avsluttet dermed en fantastisk sesong med en overlegen 6-0 seier mot Tjørvåg. Ørskog/Stordal fikk 19 poeng på 8 kamper i høst og 38-5 i målforskjell. Sammenlagt med vårsesongen så hadde laget den utrolige målforskjellen 69-10 på 15 kamper. Ikke bare har laget vist offensivt storspill iår men også veldig bra defensivt med kun 10 innslupne mål og vi holdt nullen i  hele 9 kamper. Laget slapp ikke inn ett eneste mål på bortebane i høst. Dette tross for at vi har spilt med høyt press og dermed mer risiko for baklengsmål.

Det har vært en kjempefin sesong og laget har prestert langt over forventning. Det eneste som er synd er at vi ikke meldte på laget i 1 divisjon for vi hadde hevdet oss veldig bra der. Men det er gøy å vinne kamper. Av de 12 seierene iår så har 11 av de endt med 4 målsseier eller mer. Veldig imponerende.

Guttene har utviklet seg enormt både inviduelt og som ett lag siden vi startet med treningskampene i vår.  Laget har også vist høy moral og god innsatsvilje. Man merker dette er en godt oppdratt gjeng, da det har vært veldig seriøst og alle har fulgt god med på treningene. Det er en fryd å trene sånne gutter.

Vi i trenerteamet vil også takke vår fantastiske oppmann Paul som med sin stålkontroll på alt, har lagt alt til rette for oss trenere og laget.  Det er ingen enkel jobb med litt overengasjerte trenere.  Mange ivrige foreldre har også fulgt laget og bidratt til god stemning. Takk til alle. 

Man of the match MSIL:      Magnus Brautehaug

Man of the match Tjørvåg:  Elias Mathiesen.

Kampfakta:

Ørskog/Stordal- Tjørvåg  6-0

1-0 John H Nakken

2-0 Patrik Aasen

3-0 Ronny Johnsen

4-0 John H Nakken

5-0 Ole M V Dyrkorn

6-0 Didier Mupenda

Laget:

                                            Hogne Jordskar

Ole M V Dyrkorn   Ådne Nakken    Simen Vestre   Ronny Johnsen

Patrik Aasen    Elias Mathiesen        Magnus Brautehaug   Benjamin Opsal

                          John H Nakken   Didier Mupenda

Steinar Hofseth, Jørgen Balseth, Bendik Ulvestad, Rokas Cek, Krystian Slaski, Marius Helgesen, Marcus Haralsdsvik

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013