LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
G16: Ørskog/Stordal-Vigra/Ellingsøy 1-2

Ørskog/Stordal tapte 1-2 i dagens viktige kamp mot Vigra/Ellingsøy

Hjemmelaget fikk en dårlig start og gav vekk to billige mål i starten. Ørskog/Stordal prøvde å spille fotball men bortelaget fikk Ø/S ut av stilen og det viser seg at V/E er ett lag som står dårlig til vår spillestil.

Når det gjelder Vigra/Ellingsøy er jeg oppriktig glad for at vi ikke spiller på  samme måte som dem. Vil heller tape denne kampen enn å pumpe ballen oppi himmelen og krige på nedfallsfrukten i 80 minutter. Utdraging av tid og bytte i stykker hele kampen er ikke utviklende for gutter i 15-16 års alderen. Så mange spillerbytter og uthaling av tid i løpet av en kamp er slettes ikke bra i en G16 kamp, men fullt lovlig. 

Ørskog/Stordal var hakket bedre i 2 omg og fikk en redusering på slutten ved Didier Mupenda og med  en stor trippelsjanse på slutten kunne vi klart uavgjort. Men vi har bare oss selv og takke. Vi var for dårlige i denne kampen og bortelaget kjemper heroisk og utfører kampen taktisk veldig bra. Så gratulerer til Vigra/Ellingsøy

Men vi leder fortsatt serien og kommer fortsatt til å prøve å spille den fine fotballen vi har gjort i hele år. Neste kamp er borte mot Spjelkavik på fredag.

Man of the match i borteseieren mot Emblem sist var Didier Mupenda.

                                       Hogne

Ole          Ådne                                Simen           Ronny

John H      Elias                            Magnus          Patrik

                 Didier                        Magnus

Innbytte: Benjamin, Marius, Bendik, Steinar, Jørgen

Mål: Didier Mupenda

Gult: Magnus Jørgenvåg

 

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013