LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
G16: Hødd2-Ørskog/Stordal 0-0

Ørskog/Stordal sitt guttelag klarte bare uavgjort borte mot Hødd 2.

Guttelaget klarte ikke å få ballen i nettet denna gangen og måtte gå målløse av banen for første gang iår. Sjukdom og skader underveis i kampen gjorde at mange av spillerene måtte spille i uvante posisjoner og mye rokkeringer gjorde at Ørskog/Stordal aldri fikk igang spillet sitt. Men med bra kontroll bakover og en 3-4 store sjanser burde være nok til å få med seg 3 poeng.

Hødd 2 var fysisk sterke og gav oss bra motstand. En kamp under pari av oss spillemessig, men innsatsen alle la ned kan vi ikke klage på. Folk sprang til de ikke klarte mer og innbytterene gjorde en formidal innsats. Nå er det 2 uker til neste kamp som er borte mot en av favorittene Emblem.

I forrige hjemmekamp mot Hessa/SIF ble Didier Mupenda "mant of the match" Vi gratulerer.

Laget:

                                                        Hogne Jordskar

Benjamin Opsal    Ådne Nakken                               Simen Vestre   Ronny A Johnsen

Patrik Aasen         Elias Mathisen                            Magnus Brautehaug  Ole M Vestre

                             John H Nakken                          Didier Mupenda

Innbyttere:

Bendik Ulvestad, Marius Helgesen, Marcus Hellandsvik, Krystian Slaski, Steinar Hofseth, Jørgen Balseth

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013