LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
G16: Ørskog/Stordal vant 9-0

Ørskog/Stordal laget feststeming på Ørskog Stadion og sendte hjem det andre samarbeidslaget Hessa/SIF  med 9 baklengsmål  i bagasjen.

Dette var en meget god kamp av hjemmelaget. Det var enveiskjøring fra første til siste minutt. Ørskog/Stordal viste en sterk moral og holdt tenningsnivået oppe hele kampen. Alle fulgte kampplanen til punkt og prikke og ingen fallt for fristelsen til å ville score selv eller bli egoistisk. Innbytterene kommer også inn og spiller godt. Man ser rett og slett at dette har blitt en stor kompisgjeng og alle bidrar sterkt og spillerene setter laget fremfor seg selv.

Stillingen til pause ble 4-0 etter ett selvmål av Hessa\SIF,  Simen, Magnus J og Didier. I denne omgangen hadde det ikke vært noe å si på om stillingen hadde blitt 8 eller 9-0.. Ørskog/Stordal brente noen gedigne sjanser og en meget god Hessa/SIF keeper reddet veldig mye, samt ett knallhardt straffespark i hjørnet.

Etter pausen skapte hjemmelaget litt mindre sjanser. Men effektiviteten hadde økt. Didier scoret to mål til og fikk fullført sitt Hat-trick. G14 spiller John Håkon tok vare på sjansen som spiss og scoret sine to første mål for laget. Og Marius kunne fullføre festen etter ett meget habilt frisparktrekk av hjemmelaget. Men høydepunktet i denne omgangen var nok Magnus J som ble taklet stygt utenfor banen. Istedenfor å ta igjen med makt så slo han en frekk tunnel på samme spiller 10 sekunder senere før han serverte Didier en målgivende pasning til ellevil jubel fra publikum og spillere. Herlig!

No venter fire tøffe kamper mot de antatt beste lagene i avdelingen så spillerene har en jobb å gjøre med å lande på jorda igjen etter denne artige kampen.

Kampfakta:

                                   Jørgen Balseth

Benjamin Opsal     Simen Vestre   Ådne Nakken   Ole M Vestre

Steinar Hofseth    Elias Mathisen   Magnus Brautehaug  Patrik Aasen

                              Didier Mupenda   Magnus Jørgenvåg

Innbyttere: John H Nakken, Marius Helgesen, Krystian Slaski, Rokas Cek, Marcus Hellandsvik

 

1-0 Selvmål

2-0 Didier Mupenda

3-0 Simen Vestre

4-0 Magnus Jørgenvåg

5-0 Didier Mupenda

6-0 Didier Mupenda

7-0 John H Nakken

8-0 Marius Helgesen

9-0 John H Nakken

 

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013