LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
G16: Avsluttet fantastisk vårsesong med stil

Ørskog/Stordal slo til med en sterk 5-1 seier borte mot Hessa/SIF

G16 spilte sin siste kamp borte mot Hessa/Sif på fredag. Det var en bra motstander som ligger på tredjeplass på tabellen. Kampen var jevn veldig lenge, før Ørskog/Stordal satte inn ett ekstra gir og vant til slutt overlegent 5-1.

Petter Elias Røkke scoret bortelagets første mål, før iskalde Magnus Brautehaug satt inn 2-1 på straffespark. Det viktige 3-1 målet plasserte Steinar Hofset sikkert i hjørnet og fikk sitt første mål for sesongen. På slutten headet luftens baron Didier Mupenda inn 4-1 før Marius Helgesen satte spikeren i kista og 5-1 til bortelaget.

Dette samarbeidslaget har levert intet mindre en fantastisk vårsesong. Laget startet i vår med å maltraktere sjanseløse Skodje på bortebane og ser en bort fra ett bittert tap mot gode Vigra/Ellingsøy, så har laget vunnet alle kampene sine med minimum fire mål. Med målforskjellen 31-5 på syv kamper har laget vært det beste i avdelingen i begge ender av banen. Til høsten blir det sterkere motstand da de ni beste lagene fra begge avdelingene skal møtest til ny serie. 

Forrige kamp mot Ravn/Norborg ble Magnus Jørgenvåg "Man of the match". Murerane gratulerer!

Hessa/SIF- Ørskog/Stordal  1-5

Mål: Petter Elias Røkke, Magnus Brautehaug, Steinar Hofset, Didier Mupenda, Marius Helgesen

Laget: Jørgen Balseth, Benjamin Opsal, Ådne Nakken, Petter Elias Røkke, Ronny Johnsen- Patrik Aasen, Elias Mathisen, Magnus Brautehaug, Ole M Vestre- Didier Mupenda, Magnus Jørgenvåg      

Innbyttere: Marius Helgesen, John Håkon Nakken, Steinar Hofset, KrystianSlaski

Resultater vårsesong 

Skodje-Ø/S   0-4

Ø/S- Sykkylven  6-0

Vigra/Ellingsøy- Ø/S  2-1

Ø/S- Valder  6-1

Aksla2-Ø/S  0-4

Ø/S- Ravn/Norborg  5-1

Hessa/SIF-Ø/S  1-5

Toppscorer:

9 Mål: Magnus Jørgenvåg       

6 mål: Didier Mupenda              

3 mål: Magnus Brautehaug      

2 Mål: Simen Vestre, Petter Elias Røkke, Ådne Nakken, Marius Helgesen, Ole M Vestre

1 Mål:  Steinar Hofset, Ronny A Johnsen        

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013