LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
G16: Aksla2-Ørskog/Stordal 0-4

Guttelaget fortsetter å imponere. Med 4 av 5 seiere og hele 21-3 i målforskjell har laget allerede sikret spill i den beste 2 div avdelingen til høsten.

På søndag var det Aksla 2 som fikk svi. Det tok 20 minutter før bortelaget kom skikkelig igang. Aksla hadde produsert noen farligheter men etter dette var det kun ett lag på banen. Ørskog/Stordal gikk til pause på stillingen 2-0 etter flotte mål av Didier Mupenda og Magnus Brautehaug. Etter pause spilte bortelaget meget god fotball og kunne kontrollere inn en komfortabel 4-0 seier etter to nye mål av Didier Mupenda. Etter å ha vært assistkongen på laget tidligere iår, så løsnet det skikkelig på scoringsfronten for Didier og han kunne notere seg for sitt første hat-trick i serien. 

En god kamp av guttene om en ser vekk fra de første tjue minuttene. Og med noen forfall til denne kampen var de flere som tok vare på sjansen de fikk og innbytterene viser at de vil kjempe om fast plass på laget. Neste kamp er hjemme mot Norborg/Ravn på fredag. Denne kampen går i Stordal.

"Man of the Match" i forrige kamp ble Didier Mupenda. Vi gratulerer!

Kampfakta

Aksla2-Ørskog/Stordal   0-4  (0-2)

0-1 Didier Mupenda

0-2 Magnus Brautehaug

0-3 Didier Mupenda

0-4 Didier Mupenda

Laget:

                                               Jørgen Balseth

Benjamin Opsal    Ådne Nakken      Simen Vestre    Ronny A Johnsen

John H Nakken     Elias Mathisen    Magnus Brautehaug   Patrik Aasen

                             Didier Mupenda     Marius Helgensen

Inbytter: Hogne Jordskar, Bendik Ulvestad, Krystian Slaski, Rokas Cek, Steinar Hofseth

 

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013