LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
G16: Ørskog/Stordal-Valder 6-1

Guttelaget knuste idag Valder 6-1 hjemme på Ørskog Stadion.

Hjemmelaget gikk som vanlig knallhardt ut og allerede etter 12 minutt stod det 3-0 og kampen var i realiteten avgjort. ØIL/SIL økte ytterlig til 4-0 og 5-0 før pause. En fantastisk omgang av hjemmelaget men noen skikkelig fine mål. Kombinasjonene satt og det ble produsert masse flotte angrep.

1-0 kom ved Magnus Jørgenvåg som satt en retur imål etter flott forarbeid av Didier. Like etterpå vendte Magnus Brautehaug nydelig opp og suste ballen i mål over keeper til 2-0. Det neste kom etter meget flott angrep hvor Didier spilte ballen ut 45 grader til Ole Magnus Vestre som kom nydelig på løp og satte ballen sikkert i hjørnet. Så ble Ådne Nakken flyttet opp på midtbanen og han svarte umiddelbart med å dunke ballen i krysset fra langt hold, ett nydelig mål. Deretter økte Simen Vestre til 5-0 på direkte frispark.

Etter pause slapp hjemmelaget seg ned mange hakk. Det ble gjort veldig mange bytter og det virket som vi mistet en del av rytmen i angrepsspillet. Valder fikk en redusering før Ådne Nakken fastsatte sluttresultatet til 6-1 etter nok ett forarbeid av Didier Mupenda.

Man of the match i forrige kamp mot Vigra/Ellingsøy er kåret og den gikk til Ådne Nakken. Vi gratulerer.

Kampfakta

Ørskog/Stordal- Valder 6-1  (5-0)

1-0 Magnus Jørgenvåg

2-0 Magnus Brautehaug

3-0 Ole Magnus Vestre

4-0 Ådne Nakken

5-0 Simen Vestre

6-1 Ådne Nakken

Laget:                                 

                               Hogne Jordskar

Benjamin Opsal    Simen Vestre  Ådne Nakken      Ronny Johnsen

Ole M Vestre     Elias Mathisen   Magnus Brautehaug  Patrik Aasen

                          Didier Mupenda   Magnus Jørgenvåg

Innbytte:  John Håkon Nakken, Mathias Hauglid Tafjord, Rokas Cek, Krystian Slaski, Bendik Ulvestad, Petter Elias Røkke

Gult kort: Petter Elias Røkke

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013