LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
G16: knepent tap borte mot Vigra/Ellingsøy

Ørskog/Stordal tapte idag 2-1 borte mot Vigra/Ellingsøy. 

Ørskog forsøkte å spille fotball men det ville seg ikke helt idag. Hjemmelaget var hakket bedre på fysikk og dueller. De var en del større enn oss og pumpet ballen i bakrom ved hver anledning. Ikke akkurat slik fotball vi ønsker å spille men vi ble desverre revet med og kom litt ut av stilen. Vigra sine mål kom på ett frispark og corner, mens Ørskog sitt kom etter en duell mellom keeper og Didier hvor ballen havnet til slutt hos Magnus Jørgenvåg som kunne sette den i åpent bur. Ørskog hadde flere store sjanser mot slutten men det endte med tap denne gangen. Ørskogkeeper Jørgen Balseth hadde også noen skikkelig fine redninger når Vigra kom på kontringer.

 Sjansemessig var det helt åpent og det hadde ikke vært noe si på om Ørskog/Stordal hadde tatt med seg ett eller tre poeng hjem.  Men heller ikke noe å si på at Vigra/Ellingsøy vant siden de kjempet oss ut av stilen og vant krigen.  Gutta var tydelig skuffet etter kampen og satser på en skikkelig revansje neste fredag hjemme mot Valder.

Bestemannsprisen fra forrige kamp mot Sykkyklven gikk til Ronny Aaron Johnsen. Vi gratulerer!

Kampfakta:

1-2  Magnus Jørgenvåg  (Didier Mupenda)

Laget:                            Jørgen Balseth,

Petter Elias Røkke, Simen Vestre, Ådne Nakken, Ronny Aaron Johnsen

Ole M Vestre, Elias Mathiesen, Magnus Brautehaug, Patrik Aasen

                       Didier Mupenda    Magnus Jørgenvåg

Innbyttere: Marius Helgesen, Steinar Hofset, Bendik Ulvestad, Benjamin Opsal, Rokas Cek, Hogne Jordskar

Gult kort: Simen Vestre

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013