LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
Murerane.com er snart tilbake!

newlogoDet tok bare 6 måneder fra murerane.com ble lagt ned til vi er tilbake! Siden Ørskog IL i 2012 sesongen valgte å ikke stille A-lag tok vi også den vanskelige avgjørelsen om å legge ned murerane.com. Websiden startet først i 2004 og har siden da hatt et stabilt utrolig høyt besøkstall for en liten fotball-klubb. Ikke bare har vi hatt faste besøkende fra Ørskog, men også fra alle de andre kommunene i distriktet i tillegg til andre steder både i Norge og i utlandet. Ørskog er ikke det samme uten et A-lag og heldigvis tok det ikke lang tid før klubben i vårt hjerte er tilbake med lag i det Norske ligasystemet, og dermed tok vi også beslutnigen om å kjøpe tilbake domenet murerane.com og starte opp igjen siden. Murerane.com er ment som et tillegg til den offisielle siden til Ørskog Idrettslag, www.orskogil.no , og vil bli ivaretatt av supporterene av Ørskog IL for supporterene av Ørskog IL. 

Mange av de klassiske seksjonene som murer-stjernene o.l er tilbake og vi vil også starte opp noen nye innslag. Kanskje klarer vi tilogmed å få en one-off Arild's Corner eller to? Arkivet er fortsatt fullt av alle saker som har blitt publisert på murerane.com siden 2006, så om du er på jakt etter resultat fra for eksempel 2008 sesongen er det stedet for deg. Vi har også valgt å fokusere mye på facebook integrering. Både kommentarer, likes og single-click login til murerane.com vil nå skje gjennom facebook og vi håper med dette å kunne skape en interaktiv side der enhver Murer kan bidra til en aktiv side. Stay tuned, vi er snart klare!


Kommentarer

 

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013