LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
Sykkylven2 - Ørskog 4-0

Underteikna fortsatt på ferie, så bringer her kun kampfakta fra første haustkampen….

9.serierunde, 6.div. avd.2

Ikornes Idrettspark

Sykkylven2 - Ørskog  4-0 (2-0)

Dommar : Zenun Murati, Giske IL

Mål

1-0 (13) Joakim Nytun Lyngvær

2-0 (34) Martin Liseth Pedersen

3-0 (54) Fredrik Nødset Alvestad

4-0 (66) Fredrik Nødset Alvestad

 

Gult kort: Isak Pilskog Loe, Ørskog og Alexander Aure, Sykkylven2

Ørskog : Kim Inge Melland, Elias Mathiesen, Tor Juul Abelseth, Erling Nupen, Svenn Grønbeck, Isak Pilskog Loe, Eirik Kobbevik Uren, Karl Peter Sjøholt, Ole Magnus Vestre Dyrkorn, Per Ivar Kjersem Vestre, Jørgen Skarbø.

 

Benytta innbyttere : Bendik Ulvestad og Magnus Brautehaug.

 

Forøvrig er det slik at vi Ørskog har mista ein del spelarar etter vårsesongen pga. studier. Dette gjeld m.a. Elias Bergquist Langlo, Martin Ekornes Søvik, Kjetil Olsen Amdam og Magnus Grønningsæter. Så vidt vi har registrert er det føreløbig ingen i tilgang? Dette vil seie at ein frå før ung og tynn tropp har blitt enda yngre og tynnare, her er i alle fall muligheiter for speletid om nokon har lyst til å bidra i haustsesongen?

 

 Murerstjerner :x?

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013