LoginLogin With Facebook
Powered By JFBConnect

 

Murerane

Ørskog Sparebank
Herd2 - Ørskog 12-1(6-1)

Ørskog fekk seg ein solid leksjon i kveldens kamp mot Herd2.

5.serierunde, 6.div. avd.2

AMFI Moa Stadion

Herd2 - Ørskog 12-1 (6-1)

Dommar : Martin Solheim, Spjelkavik IL

 

Mål for Ørskog : Magnus Grønningsæter

 

Gule kort : Ingen

 

Ørskog sitt lag : Kim Inge Melland, Per Ivar Kjersem Vestre, Simen Titlestad Vestre, Tor Juul Abelseth, Elias Mathiesen, Jørgen Skarbø, Ole Magnus Vestre Dyrkorn, Elias Bergquist Langlo, Eirik Kobbevik Uren, Isak Pilskog Loe, Magnus Grønningsæter.

Benytta innbyttarar : Magnus Brautehaug, Erling Nupen og Thomas Grüner.

 

Som vi peikte på i førehandsomtalen så høyrer nok strengt tatt Herd2 til i ein annan divisjon enn oss. Grunnen til at det ikkje blir noko referat i dag er ikkje at det var lite å skrive heimatt om, men heller at underteikna ikkje var tilstades på kampen.

Vi får satse på å kome sterkare tilbake alle mann:-)

Neste kamp for Ørskog blir borte mot Fiskerstrand måndag 1.juni.

Murerstjerner :

* Tor Juul Abelseth

Ørskog IL

Ørskog IL har også sin egen side på orskogil.no hvor du kan følge alt som er av sport i Ørskog. Her finner du alt fra driftsmeldinger til oppdatering på kamper, treningstider og diskusjoneforum for spillerene.

Murerane

Murerane er stolte supportere av Ørskog IL og murerane.com har nå vært den beste måten å følge Ørskogs A-lag på nett. Murerane.com så dagens lys allerede i 2004.

Ørskog Sparebank

sparebankenØrskog ILs hovedsponsor, Ørskog Sparebank, er en selvstendig og solid sparebank med en forvaltningskapital på ca 1,8 mrd og 13 ansatte. Banken er lokalisert i sentrum av Sjøholt i Ørskog Kommune.

Murerane 2004 - 2013